Workout finisher om je biceps & triceps te laten groeien

0
315
Purposeful bearded adult man trains biceps while doing reverse push up exercises
Purposeful bearded adult man trains biceps while doing reverse push up exercises

De jacht naar een grotere biceps en triceps leidt er toe dat veel mannen naar het curl rek gaan, op zoek naar de zwaarste halter die zij een aantal keer kunnen tillen. In de werkelijkheid is de keuze voor het zwaarste gewicht bij het uitvoeren van isolatie oefeningen niet de beste manier om indrukwekkende armen te creëren. De biceps en triceps reageren beter op een hoger volume met een lager gewicht dan het tillen van jouw bijna maximale gewicht. Dit betekent niet dat je armen geen profijt hebben van het uitvoeren van zware compound oefeningen zoals weighted pull-ups en barbell overhead presses.

Het kweken van grotere biceps en triceps spieren vergt de combinatie van het heffen van zware gewichten en oefeningen met een hoger volume om de bloedsomloop in het gebied te stimuleren en de nadruk te leggen op specifieke spierweefsels. Volg jouw work-out op met deze finisher voor het uitputten van je biceps en triceps na de work-out om het maximale uit jouw armspieroefeningen te halen.

DE FINISHER

Voer drie setjes van de volgende reeks uit waarbij je van de ene oefening naar de volgende gaat zonder een rustpauze te nemen. Neem een pauze van 30 – 45 seconden na het afronden van alle vier de oefeningen voordat je deze herhaalt. Kies voor iedere oefening een gewicht waar je gemakkelijk 12 tot 15 herhalingen mee kunt uitvoeren.

Tijdens de set zul je vermoeid raken waardoor het aantal herhalingen zal afnemen. Gebruik voor iedere oefening het 3/1/0 tempo wat inhoudt dat je het gewicht iedere repetitie drie seconden laat zakken, slechts één seconde om het weer te tillen zonder te rusten gedurende het uitvoeren van de set.

3 setjes van 12 – 15 herhalingen van iedere oefening:

Kweek gigantische, zichtbare en presteer beter dan ooit met de Rock Hard Challenge Workout

  1. A) Barbell EZ Bar Curl
  2. B) Barbell EZ Bar Skull Crushers
  3. C) Cable Drag Curls
  4. D) Triceps Rope Pushdowns

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in