Waarom kiezen voor de vechtsport Krav Maga?

1
455
Fighters fighting on the ring
Krav Maga is een van de meest gebruikte en effectieve zelfverdedigingssystemen. Het heeft een wijdverspreide aanhang in zes continenten. Hoewel het vaak wordt gebruikt door strijdkrachten, weten niet veel gewone mensen ervan.

Krav Maga is een van de meest gebruikte en effectieve zelfverdedigingssystemen. Het heeft een wijdverspreide aanhang in zes continenten. Hoewel het vaak wordt gebruikt door strijdkrachten, weten niet veel gewone mensen ervan. Lees verder om te weten hoe Krav Maga je kan helpen.

Wat is Krav Maga?

Krav Maga is gemakkelijk de modernste methode om jezelf te beschermen tegen gewapende en ongewapende mensen die gevaar vormen voor je leven. Het kan gemakkelijk worden geleerd en snel worden geïmplementeerd. Het is gegroeid in populariteit sinds de vroege jaren 1990. Het aantal scholen dat verschillende Krav Maga-vaardigheden en -trainingen aanbiedt, is onlangs verveelvoudigd, wat een indicator is van hoe de populariteit ervan toeneemt. Er zijn verschillende Krav Maga-scholen in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Spanje, Duitsland, China, Italië, Zuid-Afrika, Australië en Brazilië en andere landen over de hele wereld.

De filosofie van Krav Maga legt de nadruk op dreigingsneutralisatie, gelijktijdige verdediging, offensieve manoeuvres en agressie. Er zijn verschillende redenen waarom men ervoor kan kiezen om krav maga training te volgen. Sommigen van hen zijn hieronder vermeld:

Zelfverdediging

Met elke les die je bijwoont, leert Krav Maga je waardevolle straatslimme zelfverdedigingsvaardigheden. De wereld is niet zo veilig als we zouden willen, dat gezegd hebbende, er is geen garantie dat je veilig bent in je eigen huis. Daarom richt Krav Maga zich op het leren van praktische en bewezen technieken tegen de meest voorkomende aanvallen in het echte leven waarmee je te maken kunt krijgen.

Blijf in vorm

Het dagelijks beoefenen van Krav Maga helpt je niet alleen om lichaamsgewicht te verliezen, maar het helpt je ook om spieren te krijgen. Eindresultaat je ziet er fitter uit en voelt je veel beter dan ooit. Het verschil wordt duidelijk als je merkt hoe anders je kleding past als de training eenmaal aan de gang is. Krav Maga zal uw uithoudingsvermogen verhogen, samen met uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit. De trainingsmethoden en spellen garanderen dat je hartslag verbetert. Je zult zeker beter ademen, beter slapen en gedurende de dag een toename van het energieniveau voelen.

Verminder stress

Krav Maga is een echte high energy workout en stress reliever. De trainingsmethoden zijn zo ontworpen dat ze je leren om jezelf onder alle omstandigheden te laten gelden. Deze oefeningen zullen je ook helpen om de noodzaak van een fysieke confrontatie helemaal te vermijden. Je bent ook getraind om je angsten en angsten te overwinnen. Krav Maga heeft speciale trainingsoefeningen die je helpen te functioneren onder stress, shock en de bijnierstoot van een plotselinge ontmoeting. Wat nog belangrijker is, vaardigheden die je ontwikkelt tijdens Krav Maga-training zullen je helpen om op een effectievere manier om te gaan met de meeste uitdagingen van het leven.

Vertrouwen opbouwen

Krav Maga is een verlengstuk van je eigen natuurlijke reacties, dus het is gemakkelijk te leren en te implementeren. De training zal je zelfvertrouwen ongetwijfeld naar brullende nieuwe hoogten brengen. Het zal blijven stijgen terwijl je voortdurend leert over nieuwe technieken. De meeste trainees, die een Krav Maga training volgen, geven aan dat ze zich goed voelen over zichzelf. Alle trainers zijn professioneel getraind om je gemotiveerd te houden om je zelfverdedigings- en fitnessdoelen te bereiken.

Na het succesvol afronden van de Krav Maga training kan een trainee zich verdedigen tegen onder andere trappen, stoten, chokes, grabs, sticks, bats en meerdere aanvallers.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in