Velform Slen 30 Ervaringen en Review: Werkt het echt?

0
1178

Als bodybuilder wil er graag goed uitzien. Maar wat doen je als wat vet hebt op je lichaam, juist je gaat uit zoeken hoe je dit weg kunt trainen. Mijn vriendin zag een reclame om één kledingmaat binnen een half uur kwijt te raken. Dit was Slen 30, de bijgevoerde Youtube film liet zien de werking zien. Echter ik had al een onderbuik gevoel dat dit niet werken, maar ik wilde mijn vriendin niet gelijk afvallen.

Slen 30 besteld bij bol.com

Via bol.com heeft zij voor mij 1 x Slen 30 besteld voor €24,95 met gratis verzending. Om haar niet teleur te stellen, centimeter erbij en meten maar. Het resultaat was nihil. Dag €24,95 en twee teleurgestelde mensen. Uiteraard willen wij ons geld terug, tenslotte de kachel moet hier ook branden.

Via Bol.com contact gehad, met het bedrijf en je hebt pas het verminderingseffect pas na 2 weken, terugsturen kon, niet omdat wij dit al gebruikt hebben. Wat nu, ik heb dit tegen mijn zin 14 dagen gebruikt. En het resultaat nihil. Wat een oplichters zijn deze verkopers en geholpen door bol.com, die dit soort oplichters een podium geeft.

Wat zou Velform Slen 30 moeten doen:

  1. Merkbaar verminderingseffect na slechts 2 weken gebruik
  2. Cryo afslanktherapie – koelt en verbetert de bloedsomloop en maakt lichaamscontouren strakker
  3. Activeert de lipolyse; het natuurlijke lichaamsproces om opgehoopt vet af te drijven
  4. Vermindert de zichtbaarheid van cellulitis

En hoe zou Velform Slen 30 bovenstaand effect bereiken:

Deze lichaamsgel zorgt voor de zogenaamde cryotherapie op plaatsen waar lichaamsvet zich gemakkelijk ophoopt. En nagekeken wat dit is en volgens mij is dit gewoon onzin. Op Trosradar werd hiervoor al gewaarschuwd, op Amazon waren de kopers teleurgesteld en een andere ervaring is dat er geen enkel wetenschappelijk bewijs dat het werkt en dat je simpel weg je geld kwijt bent.

Conclusie

Niet kopen, het werkt niet! Voor €24,95 kun je heel wat doen, je kan een maand lid zijn van een sportschool of er 10x biefstuk voor kopen bij de Aldi!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in