Supplementen die helpen met het opbouwen van spiermassa

12
777
Collagen Protein Supplement Powder and Vegetables
Collagen Protein Supplement Powder and Vegetables

Het opbouwen van droge spiermassa kost heel erg veel werk. De maatschappij is zo gericht op het verliezen van gewicht en het verbranden van vet dat we vergeten dat we spieren moeten kweken om dat gewicht te verliezen. Misschien is jouw doel zelfs gericht op bodybuilding en het aankomen van gewicht. Hoe dan ook, wanneer we gewicht aankomen, dan willen we dat het mager gewicht is: spieren dus, en geen vet. Er zijn verschillende supplementen die je helpen met het bereiken van dit doel.

Whey proteïnen

Proteïne is de bouwsteen van alle spieren. Als je spieren probeert te kweken, dan moeten de calorieën in je dieet voor 20% tot 30% afkomstig zijn van proteïnen. Whey proteïnen zijn een geweldige bron van proteïne die het lichaam snel kan gebruiken. Meng een tot twee schepjes whey met 1 tot 2 kopjes melk en drink dit na een workout.

Creatine

De voordelen van creatine zijn algemeen bekend in de sportwereld. Het helpt je met het optimaliseren van de verdeling van je lichaam (vet tegenover spieren) en je prestaties in de sportschool. N.O. Shotgun is een goede keuze voor het kweken van spieren aangezien deze ook 20 gram proteïne bevat. De proteïne zorgt er samen met de andere ingrediënten voor dat je tijdens je workout beter presteert en bovendien na een workout sneller herstelt.

ZMA

ZMA is een supplement bestaande uit drie ingrediënten: zink, magnesium en vitamine B6. Deze ingrediënten zijn in een specifieke verhouding verdeeld zodat, wanneer je deze op een lege maag inneemt voor het slapen gaan, je lichaam de productie van testosteron verhoogd. Als je je testosteron productie opschroeft en dit combineert met een dieet dat rijk is aan proteïnen en goede koolhydraten en de juiste workouts, zul je snel droge spiermassa opbouwen.

Estrogenex van Hi-Tech Pharmaceuticals

Dit product helpt je ook met het verhogen van het percentage testosteron in je bloed maar dan op een andere manier. Estrogenex doet haar ding door de productie van estrogeen in je lichaam te blokkeren en helpt bovendien voorkomen dat je lichaam testosteron omzet naar estrogeen. Het eindresultaat is meer testosteron en minder estrogeen in je lichaam, een recept voor meer spiermassa en minder vet.

12 REACTIES

  1. Nieuwe ronde nieuwe kans. Morgen begin ik weer, met trainen. Whey proteïnen koop ik bij de Jumbo en haltermateriaal heb ik besteld bij bol.com. Kan niet wachten totdat de sportscholen weer open zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in