ProFlexen Ervaringen + Review: Echt pijnvrij?

2
1657
ProFlexen Ervaringen + Review: Echt pijnvrij?
ProFlexen Ervaringen + Review: Echt pijnvrij?

Proflexen wordt aangeboden als middel tegen artrose klachten. Via socialmedia en webshops wordt dit product aangeboden. Het supplement is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en helpen tegen gewrichtsklachten of artrose. De kosten voor 1 flesje zijn maar liefst €51,00.

Claim van de verkoper

De verkoper geeft onderstaande voordelen aan, mocht je Proflexen gaan gebruiken. Dit zijn overigens behoorlijke stevige claims.

 1. Garandeert een soepele en comfortabele beweging van gewrichten.
 2. Helpt de flexibiliteit en gezondheid van gewrichten te behouden.
 3. Versterkt botten en ondersteunt de aanmaak van collageen.
 4. Voorkomt ochtendstijfheid van gewrichten.
 5. Beschermt gewrichten tijdens intensieve beweging.
 6. Geschikt voor werk waarvoor de werknemer langdurig overeind moet staan.
 7. Geschikt voor sport waarbij de gewrichten worden belast, zoals krachtsport of hardlopen.
 8. Er kan worden geconcludeerd dat dit een ideaal supplement is voor fysiek actieve mensen, zoals fanatieke hardlopers en mensen die aan fitness doen.

Wat zit er eigenlijk in deze pillen, want de claims zijn veel belovend, voor mensen met gewrichtsklachten. Militairen, die met zware rugzakken lopen en over hindernisbanen stormen en bergen beklimmen moet hier zonder meer profijt van hebben. Dit bekend dat mensen niet meer medisch ongeschikt worden verklaard.

sportsman go with snowboard equipment in the snowstorm
Militairen, die met zware rugzakken lopen en over hindernisbanen stormen en bergen beklimmen moet hier zonder meer profijt van ProFlexen hebben of toch niet.

Ingrediënten ProFlexen

Deze ingrediënten worden vaak gebruikt in supplementen die worden gebruikt om gewrichtspijn te verminderen. Hier is een kort overzicht van elk ingrediënt:

 • Boswellia serrata: Dit is een boom die inheems is in India. De hars van de boom bevat stoffen die ontstekingsremmende eigenschappen hebben en kan worden gebruikt om pijn en zwelling te verminderen.
 • Glucosamine: Dit is een aminosuiker die van nature in het lichaam voorkomt en nodig is voor de opbouw en reparatie van kraakbeen. Supplementen met glucosamine worden vaak gebruikt om de symptomen van artrose te verminderen.
 • Kurkuma wortelstok: Dit is een plant uit de gemberfamilie en wordt vaak gebruikt in de Indiase keuken. De werkzame stof in kurkuma is curcumine, die ontstekingsremmende eigenschappen heeft en kan helpen bij het verminderen van pijn en zwelling.
 • Gember: Dit is een kruid dat ook ontstekingsremmende eigenschappen heeft en kan helpen bij het verminderen van pijn en zwelling.
 • Vitamine C: Dit is een in water oplosbare vitamine die belangrijk is voor de vorming van collageen, een eiwit dat essentieel is voor gezonde gewrichten en kraakbeen.
 • Mangaan: Dit is een essentieel mineraal dat nodig is voor de vorming van kraakbeen en botweefsel. Het kan ook helpen bij het verminderen van ontstekingen.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel deze ingrediënten gunstig kunnen zijn bij het verminderen van gewrichtspijn, het belangrijk is om uw arts te raadplegen voordat u een nieuw supplement of behandeling toevoegt aan uw routine.

Ervaringen van gebruikers

Op trustpilot is de meerderheid van de gebruikers negatief, de rode draad is dat er niet wordt geleverd en het contact is moeilijk. Verder zijn er veel review websites, die enkel maar positieve verhalen schrijven voor het geld. Ze verdienen grof aan de commissie die wordt gegeven. Op de website van de verkoper staan wonderbaarlijke genezingen en succesverhalen, die niet te verifiëren zijn.

Wordt je echt pijn vrij

Het is mogelijk dat het gebruik van supplementen met deze ingrediënten kan helpen bij het verminderen van gewrichtspijn, maar het is belangrijk om te onthouden dat dit niet voor iedereen geldt. Gewrichtspijn kan worden veroorzaakt door verschillende oorzaken, waaronder artritis, letsel of overmatig gebruik van gewrichten. Het is belangrijk om de onderliggende oorzaak van de pijn te identificeren en deze aan te pakken om de beste resultaten te behalen.

Bovendien kunnen de effecten van supplementen op gewrichtspijn variëren afhankelijk van de individuele omstandigheden en de ernst van de pijn. Het is mogelijk dat sommige mensen volledige pijnverlichting ervaren, terwijl anderen slechts een gedeeltelijke vermindering van de pijn voelen. Het is daarom belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over de effectiviteit van supplementen en ook andere behandelingsopties te overwegen, zoals fysiotherapie, pijnmedicatie en veranderingen in levensstijl.

Raadpleeg altijd uw arts voordat u een supplement of behandeling toevoegt aan uw routine om de mogelijke voordelen en risico’s te bespreken en om te bepalen of het geschikt is voor uw specifieke situatie.

Conclusie ProFlexen

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van ProFlexen of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in