Kurkuma van JointFuel360 helpt niet tegen Artritispijn: ervaringen en review

0
673
Reading the label on supplement pill bottle
Kurkuma van JointFuel360 helpt niet tegen Artritispijn: ervaringen en review

Een krachtsporter heeft na tal van jaren last van zijn knie en zoekt voor hulp op internet om zijn probleem op te lossen. Met het uitvoeren van een squat heeft hij veel last, de arts denkt aan artrose, door slijtage. Tijdens zijn zoektocht komt hij via facebook terecht op de website van jubiterlabs.

In de reclame van de fabrikant op MSN wordt je naar een verkooppagina geleid met een aantal beloftes die te mooi zijn om waar te kunnen zijn. Volgens de JointFuel360  zijn de ingrediënten van JointFuel360 wetenschappelijk bewezen.

Over Jointfuel360 van de jubiterlabs

De firma jupiterlabs levert het supplement Jointfuel360 die volgens deze leverancier helpt om gezonde gewrichten te ondersteunen. Volgens de leverancier wordt de claim wetenschappelijk ondersteund en zorgen de ingrediënten voor soepele en gezonde gewrichten. De prijs van dit wonder supplement is €49,99 voor 1 maand.

Claim van de fabrikant

De claim van de fabrikant van Jointfuel360, Jubiterlabs, is dat het supplement helpt bij het ondersteunen van gezonde gewrichten en gewrichtsfunctie. De fabrikant beweert dat de formule wetenschappelijk onderzochte ingrediënten bevat die volledig natuurlijk zijn en verlichting kunnen bieden bij gewrichtsklachten, mobiliteit en flexibiliteit kunnen verbeteren, het risico op hartziekten kunnen verlagen en de antioxidantcapaciteit van het lichaam kunnen verhogen.

De fabrikant garandeert ook dat alle producten van Jubiterlabs met 100% garantie worden geleverd en dat als u niet tevreden bent met het product, u het binnen 60 dagen na de besteldatum kunt retourneren voor een volledige terugbetaling. Het is echter belangrijk om op te merken dat er op dit moment geen wetenschappelijk bewijs is voor de specifieke claims van Jubiterlabs over de werking van Jointfuel360 bij artritis of artrose.

Ingrediënten

  • Type II Collagen
  • Turmeric Extract
  • Black Pepper Extract
  • Boswellia Serrata Extract
  • Hyaluronic Acid
  • Resveratrol

Op dit moment ontbreekt het wetenschappelijke bewijs voor de effectiviteit van de ingrediënten van Jointfuel360 bij de behandeling van artritis of artrose. Hoewel sommige van de ingrediënten in het supplement wetenschappelijk onderzocht zijn, is er geen bewijs dat deze effectief zijn bij de behandeling van deze aandoeningen.

Het is belangrijk om op te merken dat het gebruik van voedingssupplementen alleen niet de aanbevolen behandeling is voor artritis of artrose. Het is altijd belangrijk om eerst uw arts te raadplegen voordat u een supplement gebruikt om medische aandoeningen te behandelen of te voorkomen.

Wetenschappelijk bewijs ontbreekt

Op dit moment ontbreekt het wetenschappelijke bewijs voor de specifieke claims van Jubiterlabs over de werking van Jointfuel360 bij artritis of artrose. Hoewel sommige van de ingrediënten in het supplement wetenschappelijk onderzocht zijn, is er geen bewijs dat deze effectief zijn bij de behandeling van artritis of artrose. Het is belangrijk om kritisch te blijven bij het overwegen van voedingssupplementen en altijd een arts te raadplegen voordat u begint met het gebruik van een supplement om medische aandoeningen te behandelen of te voorkomen.

Op internet zijn veel commentaren te lezen over de werking  van de supplement. Op trosradar is een artikel geschreven over Kurkuma, waarbij de conclusie dat het geen bewezen gezondheidsvoordeel heeft.

Niet geschikt voor vegetariërs

JointFuel360 is niet geschikt voor vegetariërs, omdat dit bestanddelen van kip bevat

Waar is JointFuel360 te koop

Dit wordt enkel online verkocht door de fabrikant en niet via Etos, Kruitvat, apotheek en bol.com.

Conclusie JointFuel360

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van JointFuel360 of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.