Kurkuma van JointFuel360 helpt niet tegen Artritispijn: ervaringen en review 5/5 (1)

0
243
Reading the label on supplement pill bottle
Kurkuma van JointFuel360 helpt niet tegen Artritispijn: ervaringen en review

Een krachtsporter heeft na tal van jaren last van zijn knie en zoekt voor hulp op internet om zijn probleem op te lossen. Met het uitvoeren van een squat heeft hij veel last, de arts denkt aan artrose, door slijtage. Tijdens zijn zoektocht komt hij via facebook terecht op de website van jubiterlabs.

Deze firma belooft in een advertentie dat er een snelle genezing mogelijk is. Is dit echt zo?

Over Jointfuel360 van de jubiterlabs

De firma jupiterlabs levert het supplement Jointfuel360 die volgens deze leverancier helpt om gezonde gewrichten te ondersteunen. Volgens de leverancier wordt de claim wetenschappelijk ondersteund en zorgen de ingrediënten voor soepele en gezonde gewrichten. De prijs van dit wonder supplement is €49,99 voor 1 maand.

Claim van de fabrikant

 1. Onze JointFuel360-formule bevat wetenschappelijk onderzochte ingrediënten en is gemaakt met als doel de gezamenlijke functie en de algehele gezondheid van de gewrichten te ondersteunen.
 2. JointFuel360 maakt gebruik van volledig natuurlijke ingrediënten om verlichting te bieden van gewrichtsklachten. Vergroot de mobiliteit en herwin vandaag nog uw vrijheid.
 3. JointFuel360 geeft u de vrijheid van bewegen terug door vervelende gewrichtsklachten door uw hele lichaam te verlichten.
 4. Alle producten van Jupiter Laboratories worden geleverd met 100% garantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze producten, retourneer het pakket dan binnen 60 dagen na de besteldatum om een volledige terugbetaling te ontvangen.

In de reclame van de fabrikant op MSN wordt je naar een verkooppagina geleid met een aantal beloftes die te mooi zijn om waar te kunnen zijn. Volgens de JointFuel360  zijn de ingrediënten van JointFuel360 wetenschappelijk bewezen.

 • als een krachtig, natuurlijk ontstekingsremmend middel
 • om de immuunsysteemverdediging te versterken
 • om het spijsverteringsstelsel te helpen reguleren
 • om mobiliteit en flexibiliteit te bevorderen
 • om te leiden tot verschillende vasculaire verbeteringen, die het risico op hartaandoeningen verlagen
 • om de antioxidantcapaciteit van het lichaam drastisch te verhogen
 • om de cognitieve functie te stimuleren, gekoppeld aan een lager risico op hersenziekten, zoals Alzheimer
 • om de pijn van artritispatiënten te verlichten
 • om veroudering te helpen vertragen en leeftijdsgebonden chronische ziekten te bestrijden

Ingrediënten

 • Type II Collagen
 • Turmeric Extract
 • Black Pepper Extract
 • Boswellia Serrata Extract
 • Hyaluronic Acid
 • Resveratrol

Wij hebben geen bewijs kunnen vinden dat de ingrediënten helpen tegen artritis of artrose.

Disclaimer

De verkoopwebsite heeft ook een disclaimer.


Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door het Europees Geneesmiddelenbureau. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van ziekten.

Deze website is niet bedoeld als medisch advies of ter vervanging van medisch advies en behandeling van uw persoonlijke arts. Bezoekers worden geadviseerd om hun eigen artsen of andere gekwalificeerde medische professionals te raadplegen voor de behandeling van medische aandoeningen.

De auteur kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze website of voor enig verlies, schade of letsel, veroorzaakt of vermeend te zijn veroorzaakt, direct of indirect door een behandeling, actie of toepassing van alle voeding of voedingsbronnen, die op deze website worden vermeld.

De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) heeft de uitspraken op deze website niet geëvalueerd.

De informatie is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of te voorkomen. We hopen dat u onze website nuttig vindt. Als u ervoor kiest om JointFuel360 te kopen, kan de eigenaar van deze website hiervoor een compensatie ontvangen. Resultaten variëren van persoon tot persoon.

Er is geen garantie dat uw artritis wordt geëlimineerd. Alle hierin opgenomen handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. We doen ons best om de informatie op deze pagina up-to-date te houden, maar regels en voorschriften veranderen regelmatig. Als zodanig kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor onnauwkeurigheden. Bedankt voor uw bezoek.

Het is belangrijk om op te merken dat deze site en de hierboven afgebeelde verhalen moeten worden beschouwd als een illustratief voorbeeld van wat sommige mensen met deze producten hebben bereikt.

Deze website en elke pagina op de website zijn losjes gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maar is op verschillende manieren aangepast, inclusief, maar niet beperkt tot: het verhaal, de foto’s en de opmerkingen.

Deze pagina en elke andere pagina op deze website mogen niet letterlijk of als een non-fictie verhaal worden beschouwd. Deze pagina en de resultaten, die op deze pagina worden vermeld, hoewel ze voor sommigen haalbaar zijn, mogen niet worden geïnterpreteerd als de resultaten, die u op dezelfde wijze kunt behalen.

IK BEGRIJP DAT DEZE WEBSITE SLECHTS ILLUSTRATIEF IS VOOR WAT MOGELIJK HAALBAAR IS MET HET GEBRUIK VAN DIT/DEZE PRODUCT(EN) EN DAT HET HIERBOVEN BESCHREVEN VERHAAL NIET LETTERLIJK MOET WORDEN GENOMEN.


Wetenschappelijk bewijs ontbreekt

Jupiterlabs levert geen wetenschappelijk bewijs over de werking. In de literatuur hebben wij geen bewijs kunnen vinden van de werking. Op internet zijn veel commentaren te lezen over de werking  van de supplement. Op trosradar is een artikel geschreven over Kurkuma, waarbij de conclusie dat het geen bewezen gezondheidsvoordeel heeft.

Niet geschikt voor vegetariërs

JointFuel360 is niet geschikt voor vegetariërs, omdat dit bestanddelen van kip bevat

Waar is JointFuel360 te koop

Dit wordt enkel online verkocht door de fabrikant en niet via Etos, Kruitvat, apotheek en bol.com.

Conclusie JointFuel360

Tja, in de disclaimer wordt het eigen verkoopverhaal onder uitgehaald. Verder vinden wij dat er geen bewijs wordt geleverd die de claim geloofwaardig maakt. Advies is niet kopen en zoek contact met de huisarts voor een advies en een eventuele doorverwijzing naar de specialist.

 

 

 

Please rate this