Het trainen van droge Spiermassa

4
411
whey protein drink in a glass and jars with protein powder on beige background
whey protein drink in a glass and jars with protein powder on beige background

Vraag jij je af of je ooit eruit zou kunnen zien als Arnold Schwarzenegger of een van je favoriete atleten? Lees dan dit artikel en leer hoe je droge spiermassa kunt kweken.

1. Hef op regelmatige basis gewichten. Door regelmatig gewichten te heffen, verbrand je meer calorieën en vet waardoor je dus droge spiermassa creëert. Met enkel normale oefeningen kweek je simpelweg niet de gewenste spiermassa of duurt het een behoorlijke poos voordat het zichtbaar is. Het is aan te raden dat je 3 tot 4 dagen per week kiest en op deze dagen 30 tot 40 minuten uittrekt voor het uitvoeren van verschillende gewichtstrainingen. Je zult binnen 3 – 4 weken resultaat zien, alhoewel dit per persoon kan verschillen.

2. Voeg proteïnen aan je dieet toe. Een dieet dat rijk is aan proteïnen zal het ontwikkelen van spieren bevorderen. Als jouw dieet geen proteïnen bevat, kan het nogal eens lastig worden om droge spiermassa te kweken aangezien het lichaam proteïnen gebruikt om verschillende andere organische stoffen, welke je lichaam helpen met het kweken van droge spiermassa, te binden. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan proteïnen zijn onder andere vlees, verschillende zuivelproducten en multivitamines.

3. Vermijd het consumeren van teveel vet. Het lichaam slaat van nature vet op als bron van energie. Wanneer je echter te veel vet consumeert, kan dit de opbouw van droge spiermassa hinderen. Blijf dan ook weg van junk food, fast food, bewerkte voedingsmiddelen en voedingsmiddelen met transvetten.

4 REACTIES

  1. consumptie van eiwit UITERAARD BELANGRIJK … maar belangrijker als het vermijden van vetten (??? goede vetten???) is het bezuinigen op de K.H. … die immers ook worden opgeslagen als vet …..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in