Fat Burn Active Review & Ervaringen: Werk het?

4
176
Fat Burn Active Review & Ervaringen: Werk het?
Fat Burn Active Review & Ervaringen: Werk het?

Fat Burn Active is een supplement dat online wordt verkocht aan mensen die een paar kilo vet willen verliezen. Bodybuilders zoeken een fatburner om droog te kunnen trainen.  Met droog wordt bedoeld, geen vet op het lichaam, zodat je de spieren beter kunt zien. Een voorbeeld hiervan is de sixpack of wasbord. Vaak werken Fatburners niet en bevatten ingrediënten die geen effect hebben. Soms zitten er schadelijke stoffen in, die schade veroorzaken aan je organen. 

Waarvoor wordt een Fatburner gebruikt?

Een Fatburner wordt gebruikt om vet te verliezen. Bodybuilders zoeken vaak naar supplementen om droog te kunnen trainen en er goed uit te zien. Mensen met overgewicht gebruiken fatburners om van hun overgewicht af te komen.

Ervaringen van gebruikers

Op bol geven veel gebruikers aan dat deze pillen geen enkel effect hebben. Er zijn veel review websites die een positieve ervaringen hebben, deze is echter niet controleerbaar en schrijvers van deze ervaring verdienen hiermee geld.

Wat zijn de Ingrediënten Fat Burn Active

Op de website van de producent kon ik de onderstaande ingrediënten vinden. Er zit veel caffeine in, dit verhoogt het verbrandingsproces iets, maar als je zelf twee koppen koffie drinkt, bereikt je hetzelfde resultaat. Teveel caffeine kan ook zorgen voor slaapproblemen en je stoelgang gaat sneller.

 1. Indiase brandnetel wortel extract
 2. Groene thee bladeren extract
 3. Guaranazaden extract
 4. aXivite® – Micro-ingekapseld fenylcapsaïcine
 5. Extract van bittere sinaasappel
 6. Paradijskorrel extract
 7. Natuurlijke watervrije cafeïne
 8. Zwarte peper extract
 9. Vitamine B6
 10. Pantotheenzuur
 11. Zink

Wat is het effect van Fat Burn Active?

Volgens de fabrikant, zouden de ingrediënten de vetverbranding verhogen.

Werkt Fat Burn Active?

Ik denk het niet, volgens de literatuur val je nauwelijks af van deze supplementen. Van groene thee is bekend dat je er minimaal vanaf valt en het resultaat is niet goed meetbaar.

Is Fat Burn Active veilig?

Nee, deze pillen komen van buiten Europa, er vinden geen aantoonbare kwaliteitscontroles plaats, zodat je eigenlijk niet weer wat je slikt.

Wat zijn de kosten van Fat Burn Active?

De kosten zijn €55,88 voor 60 stuks, dit is genoeg voorraad voor één maand gebruik. Vergelijkbaar Fatburners, die te koop zijn via bol.com zijn goedkoper en hebben nagenoeg hetzelfde resultaat.

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Fatburner of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

 

4 REACTIES

  • Ben, je hebt het over 9 kilo vet. Als ik in mijn off season (bulk periode) zat en ik weer trainen voor meer definitie en een zichtbare sixpack, dan was goed eten, veel calorieën verbranden door veel te bewegen. Bewegen is op de loopband of buiten of in de dojo. In een maand tijd kon ik hierdoor 8 kilo verliezen. Tegenwoordig nu ik getrouwd ben, red ik dit niet meer en moest anders gaan trainen. Als ik nu ga trainen voor definite en moet 4 kilo kwijt, red ik dit in een maand. Maar ik let dan ook wel wat ik eet of juist niet drink. Geen alcohol en andere zoute rotzooi. Gr Eric

   • Erik, idd, het ik kan niet eeuwig in de off season periode zitten. Ik moet er de tijd voornemen. Ik ga dit niet in een maand redden, ik moet er de tijd voor nemen, zoals min of meer zegt. Wat train jij in de dojo en waar train je normaal gesproken?

    • Om droog te worden en te blijven, doe ik aan kickboxen. De training hiervan is zo intensief dat je geen fatburners nodig hebt om af te vallen. En normaal gesproken train ik thuis of bij Basic-Fit. Ik heb een grote schuur, die ik heb ingericht als Gym. Bij basic-fit, met de gezinspas, als ik een spotter nodig heb voor het bankdrukken of squaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in