AB Booster Pro Review en Ervaringen

0
915

Het is inmiddels 2022, in de betaalde zendtijd voor televisie marketeers, worden allerlei apparaten aangeboden, waarmee je in korte tijd een strandlichaam kan krijgen. Hier wordt de AB Booster Pro, middels een promotie video aangeboden. De kostprijs is €139.95. Volgens de verkoper train je hiermee spieren en verliest je lichaamsvet. De verkoper hanteert een niet goed geld terug garantie. Maar kun je hiermee je lichaam trainen en is een strandlichaam mogelijk?

De claim van de fabrikant AB Booster Pro

  • Train je rug, buik, benen, armen en billen
  • Combineert cardio oefeningen met kracht, op je eigen niveau
  • Verbrand calorieën en vorm je lichaam in in slechts enkele minuten (10 minuten) per dag calorieën verbrandt

Onze ervaring met AB Booster PRO

Wij hebben een AB Booster PRO gekocht en uit geprobeerd. Volgens ons kun je meer mee beperkt trainen, want je maakt geen een volledige beweging om je spieren goed te trainen. In bodybuildingen en fitnesstermen, je kunt geen volledige pomp bereiken.

  1. Armen, je traint hierbij beperkt je biceps en triceps, maar je maakt geen volledige beweging om deze spieren goed aan het werkt te zetten.
  2. Benen, je maakt een volledige beweging om de quadriceps (voorkant bovenbenen) licht te kunnen trainen.
  3. Billen, je maakt een volledig beweging om je billen licht te belasten.
  4. Rug, beperkt, je maakt geen volledige beweging.
  5. Borst, de borstspieren worden hiermee onvolledig aan het werkt gezet.
  6. Buik, je traint hiermee niet alle buikspieren volledig.

Het apparaat bestaat uit buizen, die met bouten aan elkaar moeten worden vastgemaakt. De bout, waarover de beweging plaatsvind krijgt het zwaar te verduren. Volgens de fabrikant is het maximum gewicht 120Kg. Als je 80 kilo weegt en het apparaat veel gebruikt, dan kan er volgens ons metaalmoeheid gaan ontstaan, waardoor deze bout breekt, met alle gevolgen van dien.

Het verbanden van calorieën

Om 300 calorieën te verbranden moet je uur wandelen. In een paar minuten op de AB Booster Pro gaat niemand 300 calorieën verbranden. Je kunt hiermee geen conditie opbouwen.

Conclusie

Volgens ons is de trainingswaarde beperkt en past dit apparaat niet in een fitnessprogramma voor thuis. Je krijgt hierdoor geen mooi strandlichaam. We vinden het apparaat niet al te stevig en maken ons zorgen over de veiligheid tijdens het trainen.


Ga je hiermee een strandlichaam krijgen of ben je enkel je geld kwijt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in