77-jarige dame weegt 48 kg en deadlift 98 kg

1
290

“Ik neem nooit de woorden “Dat kan ik niet” in de mond. Ik zeg tegen mij zelf gewoon “Ik zal het proberen”. Dat is hoe ik iedere dag leef.” aldus Willie Murphy. Als je dus tijdens een feestelijke maaltijd over de schreef bent gegaan en een duwtje in de rug nodig hebt om terug naar de sportschool te gaan, neem dan enkele minuten de tijd om te zien hoe deze 77-jarige oude dame het voor elkaar krijgt.

Murphy, een powerlifter die aan wedstrijden doet, weegt 48 kg en deadlift een gewicht van 98 kg en powercurlt een gewicht van 27 kg. Murphy verscheen onlangs in een oplage van de lokale krant van Rochester, New York, The Democrat and Chronicle en de journaliste Erica Bryant meldt dat de 70-jarige ook nog in staat is om one-handed pull-ups, one-handed pushups en fingertip pushups uit te voeren. In de onderstaande video laat zien hoe het bezoeken van de sportschool een positieve impact heeft op haar lichaam. Neem dus een kijkje; het kan net hetgeen zijn wat jij nodig hebt om te beginnen met gewichtheffen!

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in