5 redenen om een Bodybuilder te daten

4
784
Professional bodybuilder working out
Professional bodybuilder working out

Ik ben het zat! Nu ophouden! Bodybuilders krijgen een slechte reputatie. Het ziet er naar uit dat de jacht geopend is, maar dit keer wordt er gejaagd op ons! Wat heeft dit alles in mij losgemaakt? Opnieuw een artikel waarin wordt geredeneerd waarom vrouwen niet met een bodybuilder uit zouden moeten gaan.

Integendeel kan ik vijf redenen bedenken waarom vrouwen juist wel met een man zoals mij uit zouden moeten gaan. Dit komt vanuit de perspectief van een man en is voornamelijk in verband met de levenslessen die ik in de sportschool heb opgedaan en hoe deze toegepast kunnen worden op andere vlakken in ons leven.

Dus, waarom zou een vrouw uit moeten gaan met een bodybuilder? Het draait niet alleen om de spieren. Het is ook een goed plan vanwege het volgende…

1 BODYBUILDERS ZIJN OOK BUITEN DE SPORTSCHOOL HARDE WERKERS

Vergeet even het bizarre aantal uren – meetbaar in jaren – dat het kost om ons lichaam te ontwikkelen. Ik heb het nu even niet over de sportschool. De zelfdiscipline die wij in de sportschool toepassen ontstaat niet spontaan wanneer wij de sportschool binnen wandelen en verdwijnt dan ook niet wanneer we de sportschool verlaten. Dit arbeidsethos vloeit over naar ieder aspect in ons leven.

Bodybuilding is niet een hobby, het is een levensstijl. Wanneer wij ons toewijden aan ons de naad uit werken in de sportschool en hier geen rooie cent voor betaald te krijgen, wordt hard werken een onderdeel van onze persoonlijkheid. Ik herinner dat ik mijzelf als een jonge man voorhield dat ik altijd harder in de sportschool wilde werken dan op het werk zelf. Dat was niet omdat ik een slechte werknemer was of op zoek was naar een makkelijke baan – sterker nog, ik was destijds een bouwvakker. Nee, dit hield ik mij voor omdat ik na het werk naar huis wilde gaan met de gedachte dat mijn baan niet het moeilijkste deel van mijn dag was. Deze instelling heeft er werkelijk voor gezorgd dat het voelt dat mijn leven en baan een stuk makkelijker wordt.

Het is geen toeval dat veel bodybuilders zijn begonnen als handarbeiders. We weten hoe het is om hard te werken. We hebben de fysieke kracht om hard te werken evenals de mentale capaciteit om door te zetten en fysiek inspannende taken uit te voeren zonder achteraf te zeuren dat we zo moe zijn. Dit is niet alleen het geval op het werk maar ook in het geval van taken en klusjes in en rondom het huis.

2 BODYBUILDERS HEBBEN GEEN LAST VAN BINDINGSANGST

Jezelf toewijden aan een fitte en gezonde levensstijl is niet makkelijk. We moeten offers maken en kiezen vaak voor fysiek arbeid boven plezier maken of feesten en prefereren gezond voedsel boven dikmakende toetjes of alcohol. Deze keuzes vergen, als wij succesvol willen zijn, allen een grote mate van toewijding.

Het is geen geheim waarom niet meer mensen bodybuilders zijn. Het is hard werken en het vraagt de nodige offers. De meeste mensen hebben simpelweg niet de wil, de ambitie of het doorzettingsvermogen om zichzelf voortdurend te dwingen om deze levensstijl 24 uur per dag, 7 dagen per week vol te houden.

Wanneer je een mannelijke bodybuilder ontmoet dan kun je er van uitgaan dat hij toegewijd is aan een doel en uitdagingen niet uit de weg gaat. Toewijding is niet een deugd die enkel van pas komt in de sportschool; het vertaalt zich ook naar andere onderdelen van het leven. Het kan een belangrijke factor zijn in persoonlijke relaties om maar niet te spreken van het stellen van professionele of educatieve doelen. Met bodybuilding trainen we niet allen ons lichaam maar ook onze geest en leren we onszelf geduld en volharding aan.

3 BODYBUILDERS ZIJN GOED IN DE KEUKEN

Ha! Je wist dat deze al zou komen. De meeste bodybuilders eten gezond en het bestellen van eten in welk restaurant dan ook is een mijnenveld van slechte keuzes: vet voedsel, toetjes met veel suikers en meer dan duizend calorieën en een overmaat aan koolhydraten. Je zult in ieder geval na het uitgaan met ons leren hoe je betere keuzes kunt maken in de keuken en je zult ook sneller geneigd zijn om deze keuzes zelf te maken.

Voor veel bodybuilders is het makkelijker om te leren hoe we deze gerechten zelf kunnen maken. Uitgaan met een bodybuilder betekent dat je kennis maakt met verschillende gerechten en soorten voedsel die niet alleen lekker maar ook hartstikke gezond zijn. Naast het minderen van calorieën zul je daarnaast ook een hoop geld besparen aangezien je niet de enige in huis bent die kookt.

4 MENSEN ZULLEN MINDER SNEL EEN CONFRONTATIE AANGAAN

Eén van de grootste verschillen die mij is opgevallen nadat ik mijn lichaam heb omgetoverd door meer spiermassa te kweken, is de manier hoe mensen met mij omgaan. Ik merk nu dat zij mij met meer respect benaderen en minder snel een confrontatie opzoeken. Het maakt interactie met mensen een stuk makkelijker. Het betekent ook dat slechterikken minder snel mij als doelwit zullen kiezen omdat zij er vanuit gaan dat ik pak slaag kan geven indien het nodig is.

Dit is van toepassing wanneer ik nu uitga met een dame of optrek met mijn familie. Een grote vent hoeft vaak niet eens zijn mond open te trekken; hij is fysiek imponerend en krijgt daarom respect. Alhoewel er geen statistiek is die deze stelling benadrukt ga ik er vanuit dat in de meeste gevallen je fysiek veiliger bent met een bodybuilder.

5. JE EIGEN LEVEN ZAL WELLICHT OOK BETER WORDEN

We zijn allen bekend met het feit dat wanneer je in een relatie belandt dat een aantal van de eigenschappen van je partner op ons af zullen geven. Wanneer je in een relatie bent met een man die hard werkt, in het dagelijks leven toegewijd is, gericht zijn doelen nastreeft en er een gezonde levensstijl op na houdt, dan is het vanzelfsprekend dat jij ook op een positieve, bevestigende manier beïnvloedt zal worden.

4 REACTIES

  1. Uit ervaring Vinden bodybuilders zichzelf erg mooi en Hebben ze een kort lontje Door de steroïde welke ze gebruiken. Kost het een vermogen aan shakes /voeding/middelen om hun lichaam in topconditie te houden. En moeten ze vooral veel slapen omdat dat voor de spiergroei goed is. Artikel slaat de plank beetje mis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in