5 mooiste lichaamsdelen, volgens de vrouwen

0
433
Abs workout by handsome man
Abs workout by handsome man

Laten we het maar meteen met de deur in huis vallen. Het maakt niet of je er uitziet als een Griekse god als je tevens een rotzak bent. Knappe mannen staan vooraan op het verlanglijstje bij vrouwen voor een one-night stand maar niet voor een partner voor het leven, zoals onderzoek heeft aangetoond, dus richt je dan met name op een bruisende persoonlijkheid.

Nu we de disclaimer achter de rug hebben, volgt hier een opsomming – in willekeurige volgorde – van dingen die vrouwen geweldig vinden in een man; niet alleen de lichaamsdelen zelf maar ook wat deze nu zo aantrekkelijk maakt voor vrouwen. Je kunt deze trainen in de sportschool maar sommige onder ons zijn al gezegend met goede genen. Hoe dan ook, de onderstaande informatie geeft je een idee waar de voorkeur ligt voor vrouwen. Hint: Je zult er snel achter komen dat vrouwen niet zo veel van mannen verschillen.

1. Een mooie sixpack

De niet zo verrassende uitkomst van een onderzoek uitgevoerd door de Western Illinois University is dat vrouwen de buikspieren als het meest aantrekkelijke lichaamsdeel van het mannelijk lichaam beschouwen. Logisch aangezien je buikspieren zich in het midden en de voorkant van je lichaam bevinden – tenminste, als je geen kleding draagt – dus de ogen van een vrouw zullen hun eerste blik hier, en op je gezicht, richten. Gelukkig zijn buikspieren iets dat je, in tegenstelling tot je gezicht, kunt trainen. En om vrouwen niet onterecht af te katten: het is niet dat vrouwen erg oppervlakkig zijn. Mannen met een dikke buik hebben een lager testosteron gehalte wat zich vertaalt naar een lage sexdrive en vruchtbaarheid volgens het boek van Gordon Patzer “Looks: Why They Matter More Than You Ever Imagined.”

2. Een genereus achterwerk

Wanneer je je omdraait kijken vrouwen niet naar je nek, je rug of je knieën. Verrassend genoeg zijn vrouwen net zo dol (ok, misschien niet helemaal) op kontjes als mannen, zoals ook duidelijk werd na een AskMen poll. Van de 100 ondervraagde vrouwen liet de meerderheid hun bewondering voor een strak achterwerk weten. Conclusie, je vriendin let wel zeker op wanneer je voetbal op TV kijkt.

3. Brede schouders

De seksuele voldoening van een vrouw is volgens een studie van University of Albany sterk gelinkt aan de aantrekkelijkheid en schouderbreedte van haar partner. De gouden tip voor mannen met dunne schouders: ga naar de sportschool. Brede, gedefinieerde schouders zijn altijd al een teken van mannelijkheid en kracht geweest.

4. Gespierde en konische rug

In een onderzoek van 2013, gepubliceerd in de Proceedings of the National Academy of Science, is vastgesteld dat voor meer dan 79% van de ondervraagde vrouwen de breedte van de rug een bepalende factor is in de aantrekkelijkheid van een man. Het hebben van een brede, V-vormige rug is zelfs belangrijker dan lengte en natuurlijke spierkracht als het aankomt op fysieke aantrekkelijkheid.

5. Gespierde armen

In een HerCampus.com enquêtemet meer dan 100 studentes over het hele land als kandidaten kwam gespierde armen naar voren als meest opwindende lichaamsdeel van de man. Vrouwen zien het als een teken dat je je lichaam goed verzorgd en geven toe dat ze het geweldig vinden wanneer een deel van de biceps van een man uit zijn t-shirt of sweater uit steekt. Gespierde armen benadrukken het vermogen van de man om een vrouw te beschermen – en tevens de mogelijkheid om haar op te tillen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in