28 oefeningen voor strakke buikspieren

5
439

Ik ben een grote fan van de mountain climber oefening. De mountain climber is een heel goede oefening voor je core. Naast de core werkt deze oefening ook in op je buikspieren, bilspieren en schouders.

Wil je bovendien ook wat werken aan je conditie dan hoef je het enkel in een interval schema te gieten. En als laatste pluspunt biedt deze oefening het voordeel dat er zeer verschillende variaties mogelijk zijn van deze oefening. In onderstaand filmpje kan je maar liefst 28 variaties!! ontdekken.

Belangrijke opmerking: Zorg ervoor dat je onderrug niet bol komt te staan tijdens het uitvoeren van deze oefening. Span je core goed aan zodat je een mooi rechte lijn blijft behouden in je rug!

5 REACTIES

  1. hoe maak ik een voedingschema om genoeg eiwitten en calorieen binnen te hebben om krachttraining te doen en ook wat mijn bolle buik te verminderen???

  2. Door alleen deze oefeningen te doen krijg je geen sixpack, om die zakken chips en blikken red bull achterwegen te laten en wat meer proteïne te eten kan het nog lukken. Eerst vet verbranden natuurlijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in